Bepalend voor de identiteit van uw bedrijf


Controleer of uw domeinnaam nog beschikbaar is voor registratie.

loading
Vul eerst een domeinnaam in
Please verify that you are not a robot.

U kunt vrijwel alle domeinnaam extensies bij ons controleren, maar we hebben niet alle jaarprijzen in ons systeem staan. Wordt de prijs niet weergegeven (€ 0 / jaar), dan kunt u de prijs vrijblijvend bij ons opvragen. Een eventuele bestelling die u plaatst is in dat geval ook vrijblijvend.

Domeinnamen Prijzen

Prijzen van overige namen kunt u bij ons opvragen. Alle extensies zijn beschikbaar.

DOMEINNAAMREGISTRATIEKOSTENREGISTRATIEPERIODEOPZEGTERMIJN
NL€101 jaar7 dagen
COM€151 jaar7 dagen
EU€141 jaar7 dagen
BE€141 jaar7 dagen
NET€141 jaar7 dagen
INFO€141 jaar7 dagen
ORG€141 jaar7 dagen
NU€291 jaar7 dagen
BIZ€141 jaar7 dagen
DE€141 jaar7 dagen
FR€141 jaar7 dagen

Controleer de beschikbaarheid van uw domeinnaam met behulp van de bovenstaande tool. Indien beschikbaar kunt u de domeinnaam meteen bestellen.

Op het moment dat een domeinnaam is geregistreerd wordt deze verwezen naar een website. U heeft hierbij 2 mogelijkheden, namelijk:

  • Een domeinnaam koppelen aan een NL Stijl Hostingpakket
    De website wordt gehost op onze server. Om een website te kunnen plaatsen en om gebruik te maken van e-mail heeft u hostingruimte nodig, kies daarom het hostingpakket wat bij u past.
  • Een domeinnaam doorverwijzen
    U kunt de domeinnaam doorverwijzen naar een reeds bestaande website. Deze website kan bij NL Stijl zijn ondergebracht op de server, maar het is ook mogelijk om de domeinnamen door te verwijzen naar een server van een andere hostinprovider.

Voor alle domeinnamen geldt dat alvorens de verhuizing in gang wordt gezet de huidige deelnemer (de hostingprovider) schriftelijk of per e-mail op de hoogte moet worden gesteld van de verhuizing.

Tegenwoordig kunnen de meeste domeinnamen worden verhuisd met een zogenaamde authorisatiecode. Deze code, in het geval van een .nl domein ‘een verhuistoken’ genoemd, kunt u bij uw huidige hostingprovider opvragen en aanleveren aan de nieuwe hostingprovider. Die zal vervolgens de verhuizing van uw domeinnaam verder regelen.

Indien u de houdergegevens van een domeinnaam wilt wijzigen stuurt u ons een e-mail vanuit de betreffende account (bijv. info@uwdomeinnaam.nl) met daarin de huidige en de nieuwe houdergegevens, bestaande uit:

  • (Bedrijfs)Naam
  • Adres(geen postbus)
  • Postcode en Woonplaats
  • Telefoonnummer

Domeinnamen worden aan het einde van de registratieperiode automatisch verlengd. Vandaar dient u bij NL Stijl Hosting minimaal 7 dagen voor de datum van registratie/verlenging door te geven dat een domeinnaam en/of hosting wordt opgeheven. Dit geldt voor alle domeinnaam extensies(.nl, .com, .eu enz.).